Computer Hjælp - Erhverv

Erhverv


Vil du spare penge på din IT?
Vi har faste lave priser, der
varierer efter serviceniveau.
Ring og book et erhvervsmøde.

Erhverv

Erhverv

Som virksomhed er I i dag dybt afhængige af jeres IT, og at den fungerer optimalt. Når der opstår problemer, skal det løses hurtigt, så I kan komme tilbage til normal drift.

For små og mellemstore virksomheder uden IT-funktion eller IT-afdeling kan hverdagens IT-problemer udgøre en del forhindringer. Det er et irritationsmoment, når IT-udstyret ikke fungerer, og det vil ofte være en hæmsko for at løse opgaver hurtigt og effektivt.

Reparationer

Vi reparerer og yder hjælp, når et eller flere IT-produkter ikke fungerer, som de skal. Vi finder fejlen og udbedrer problemet – og afregner i forhold til de konkrete reparationer. En alternativ model for et samarbejde kan være en serviceaftale.

Fast serviceaftale

En fast serviceaftale kan være en gode ide for jer, der har brug IT-hjælp ind imellem.  Med en serviceaftale kan vi til budgetpris besøge jeres virksomhed med faste intervaller og sikre os, at jeres IT altid fungerer.

Man siger, at forebyggelse er bedre end helbredelse. Vi servicerer løbende jeres IT og sikrer, at alt er opdateret, fri for virus og kører fejlfrit. Med et løbende servicetjek kan ingen små fejl og ubetydeligheder nå at blive til store problemer, der koster dyrt i reparationer, service og ikke mindst tabt omsætning.

Lad os være din IT afdeling.

Bedst og billigst IT

Kombinationen af forebyggende service og hurtigt hjælp giver jer den bedste og billigste IT-drift.

Og hvor hurtigt I ønsker service, afgør I selv. Vi opererer med en klar, gennemskuelig prisstruktur, hvor prisen afhænger af serviceniveauet.

Gratis helbredstjek

Vi tilbyder et gratis helbredstjek af jeres IT, og I får en rapport over de eventuelle fejl og forbedringsmuligheder, vi konstaterer under vores gennemgang. Gennemgangen tager 1-2 timer. Ring og aftal et møde på 50 69 26 00