Computer Hjælp - Reparation af computere

Service hos dig


Har du problemer?
Mange foretrækker at få en
tekniker på hjemmebesøg.
Ring til os på 50 69 26 00

Service hos dig

Service hos dig

Når der opstår problemer med computer, internet, printer eller anden IT, foretrækker mange at få en tekniker på hjemmebesøg.

Måske har du svært ved at kommunikere med din TV- eller internetudbyder? Måske driller din computer eller udstyret? Eller er dine kanaler ’forsvundet’ fra dit TV?

Uanset dine egne IT-evner og kundskaber løber den teknologiske udvikling så hurtigt, at det kan være svært at følge med. Der er mange fælder og finurlige detaljer, som kan gøre det svært selv at håndtere. Og du har brug for, at dit IT virker.

Uanset dit problem kan vi hjælpe dig.

Og prisen…?

Et team af dygtige IT-teknikere står klar til at løse din sag hurtigt og effektivt – og til en af markedets laveste priser. Vores priser er faste og gennemskuelige. Læs mere: Priser

Tid er den faktor, der afgør prisniveauet, og du bestemmer selv, hvor hurtigt det skal gå. Hovedreglen er, at jo mere tid, vi får til opgaven, jo lavere pris, men uanset om det er en hastesag, eller du kan vente nogle dage, kan vi tilbyde særdeles fordelagtige priser.

Vil du være en god digital borger?

Ønsker du at få bedre udbytte af din computer, kan du aftale privatundervisning på timebasis hjemme hos dig selv. Vi lærer dig præcis det, du ønsker – og i det tempo, der passer dig. Her er ingen dumme spørgsmål, og al undervisning bliver skræddersyet til dig.

Undervisningen er oplagt for dig, der ønsker at blive mere fortrolig med din computer og lære alt det, der er nødvendigt for at kunne fungere som digital borger. Læs mere: Undervisning