Computer Hjælp - Datagendannelse

Service hos os


Har du brug for hjælp?
Kom og tal med vores IT-Teknikere.
De sidder klar Mandag til Fredag 10-19.
Vi hjælper dig til det virker for dig.

Service hos os

Service hos os

I nogle tilfælde kan det bedste betale sig at få repareret sit nuværende udstyr i stedet for at købe nyt.

Hos ComputerHjælp har vi eget værksted og et team af IT-teknikere, der står klar til at løse din opgave. Du er velkommen på værkstedet mandag-fredag kl. 10-19, hvor du altid kan komme i personligt kontakt med professionel hjælp og få både en diagnose og et tilbud.

Mange opgaver løses bedst og billigst på værkstedet, det gælder især optimering af langsomme computere, fjernelse af virus, dataredning og opsætning af en ny computer.

Forløb af en reparation

Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig med at reparere dit IT-udstyr, starter vi altid med at vurdere tidshorisonten for opgaven, og vi aftaler, hvornår du gerne vil have produktet retur. Vi har altid faste priser for arbejde på værkstedet og haster opgaven, kan du betale for et højere serviceniveau. Læs mere: Priser

En henvendelse på reparation af IT-udstyr kunne forløbe således:

        Diagnose

Når du indleverer udstyret, og vi tager produktet i nærmere øjesyn, gennemfører vi en diagnose og ringer tilbage med de konkrete detaljer for løsning, levering og pris.

        Reparation

Herefter udfører vi selve reparationen og informerer dig løbende undervejs. Afslutningsvist tester vi produktet grundigt for at sikre, at reparationen er veludført og afsluttet som forventet.

        Udlevering

Du modtager produktet, tester det og sikrer dig, at du er tilfreds med reparationen. Skulle samme problem – mod forventning – opstå igen inden for de følgende par uger, så kigger vi på det igen og reparerer produktet uden beregning.

        Rådgivning

Hvis det giver mening at udbedre andre ting ved det IT-udstyr, der bliver repareret, rådgiver vi dig herom. Rådgivning er en stor og vigtig del af vores IT-arbejde. Vi er interesserede i, at du får et velfungerende, effektivt produkt, der til fulde lever op til dine krav, behov og ønsker. Vores rådgivning er gratis.

Typer af reparationer og services

Vi kan hjælpe med alle typer IT-opgaver – og på enhver slags enhed: pc, mobil, tablet, printer, tv eller kamera. Udstyr, som i dag ofte er tæt koblede og skal spille fejlfrit sammen for, at du får maksimal udnyttelse og glæde af dit IT.

Nye produkter

Er det et nyindkøbt produkt, som du skal have klargjort og sat op, kan vi hjælpe med det. Måske har du særlige ønsker til, hvordan dine ting skal organiseres, hvordan forsiden skal se ud, hvordan dine standarder skal være, hvilke programmer du har brug for, og hvilke apps der er nyttige. Vi installerer det hele og gør din nye enhed køreklar.

Eksisterende produkter

Du kan også have udstyr, der har kørt upåklageligt i en tid, men nu volder dig problemer. Udstyret fungerer ikke som det plejer, eller dine krav til funktionalitet og brugervenlighed har måske ændret sig.

Vores IT-opgaver har mange facetter og mange funktioner. Her har du et udpluk:

  • Ny computer eller ny mobil? Vi sørger for opsætning, programmer og apps, så du hurtigt bliver køreklar
  • Du vil gerne modtage dine mails på både computer, mobil og tablet. Vi sørger for opsætning og løbende synkronisering
  • Kan du ikke se fotos eller afspille film? Måske trænger dine programmer til at blive opdateret
  • Starter din pc ikke? Måske skal der et servicetjek til eller nye komponenter
  • Kører din pc langsomt, kan du have brug for et service eller en opgradering af dine komponenter
  • Er dine data slettet – f.eks. filer og fotos – kan vi forsøge at redde og genskabe dine data
  • Har du sikker IT-adfærd? Hvordan mindsker du risikoen for identitetstyveri og undgår spam, virus og reklamer?
  • Har du sikret dine dokumenter, billeder og filer? Hvordan sikrer du dig mod uheld og ulykker på computeren?
  • Har du brug for hjælp til noget på internettet? Så hjælper vi dig gerne med dine konkrete spørgsmål
  • Og meget, meget mere

Er der opgaver eller ønsker til ComputerHjælp, som du ikke ser nævnt her, så kontakt os endelig. Der er ingen opgaver, som vi ikke kan eller vil løse. Læs mere: Kontakt