Computer Hjælp - Privatundervisning

Privatundervisning


Ønsker du større gavn af din computer?
Tag et personligt kursus som er skræddersyet til dine behov.
Bliv dygtigere – Øvelse gør mester.

Privatundervisning

Privatundervisning

Nybegynder eller erfaren? Alle kan blive bedre til at bruge deres computer og få større gavn af den. Det kræver viden og træning.

Hos ComputerHjælp tilbyder vi privatundervisning til enkeltpersoner – hos dem eller hos os. Det er vores erfaring, at privatundervisning er den mest effektive undervisningsform, hvor kursisten lærer det maksimale i forhold til den brugte tid.

I løbet af den første undervisningstime finder vi dit niveau og udarbejder din helt personlige kursusplan. Der vil være fokus på de helt specifikke ting, du gerne vil lære og har brug for.

Alene og ny

Det er ikke noget problem, hvis du er nybegynder og føler dig meget usikker. Vi tager det stille og roligt, skridt for skridt, og du skal nok lære det.. Vi har hjulpet mennesker højt oppe i 80’erne, som aldrig før har brugt en computer, ligesom vi også har hjulpet mange, der har fået nedsat deres funktionsevne f.eks. efter en ulykke.

Alene og erfaren

Du kan også være erfaren og så alligevel have et ønske om at komme lidt længere ned i detaljen – at blive endnu bedre. Så kan du også få stor glæde af vores privatundervisning, hvor både undervisningen og træneren er nøje tilpasset dine ønsker.

En, to, tre – et helt hold

Vi tilrettelægger også holdundervisning for eksempel internt i virksomheder med det mål at styrke jeres medarbejderes kompetencer og dermed reducere spild.

Vi underviser ud fra følgende metode:

Introduktion – vi finder sammen ud af, hvad du gerne vil lære

Demonstration – vi viser dig i, hvordan det udføres

Forklaring – vi forklarer, hvad vi gjorde, og hvorfor vi gjorde det på en bestemt måde

Træning – nu gør du det selv, mens vi hjælper

Opsummering – hvordan gik det, hvilke problemer var der – og så er det tid til øvelse

IT – behøver jeg?

Computere og den digitale verden er så stor en del af vores dagligdag, at mange føler sig isoleret og sat udenfor, hvis de ikke kan bruge computeren i rimelig grad.

Computersystemer indgår efterhånden overalt i form af computer, mobiltelefon, tablet, iPad, TV, kamera, ur, styring af varme og alarmer, kameraovervågning osv. Vi møder også den digitale verden, når vi skal benytte netbank, læse e-mail, se vores hospitalsindlæggelse og meget mere. Flere og flere steder bliver det et krav, at vi skal bruge internet-baserede tjenester i vores dagligdag.

Så IT? Jo, det behøver du.