Forretningsbetingelser

Nedenstående betingelser er til enhver tid gældende for benyttelse af Computer-Hjælp’s Service. Computer-Hjælp er berettiget til, uden varsel at ændre betingelserne. 

Ved at være kunde hos ComputerHjælp, accepterer du disse betingelser.

 

Computer-Hjælp tilbyder rådgivning og support/reparation af computere, smartphones, tablets og IT udstyr. Vi udfører vores ydelser enten på vores værksted, hos dig eller via fjernsupport. Computer-Hjælp sælger også computere og tilbehør til computere, mobiler og tablets.

 

Garanti

Reparationer hos ComputerHjælp gives der 24 måneders reklamationsret på det udførte arbejde. Ud over det, gives der også 12 Måneders garanti på udskiftede reservedele, med mindre andet er aftalt som vil stå skrevet på din faktura. Bundkort reparation gives der 6 måneders garanti. Software og reparation med væskeskader gives der ingen garanti på.

 

Garanti fra fabrikant

Ved indlevering og eventuel reparation af en enhed hos ComputerHjælp, accepterer kunden at garantien på enheden fra fabrikantens side kan frafalde. ComputerHjælp kan ikke stilles til ansvar for frafalden garanti efter en enhed har været indleveret.

 

Indlevering

Ved indlevering af enheder til service, er det vigtigt ComputerHjælp kun modtager de defekte enheder og eventuel opladere. Covers, USB dongles etc. skal helst ikke indleveres med mindre andet er aftalt. ComputerHjælp kan ikke stilles til ansvar for bortkommet tilbehør.

 

Backup og af data

Kunder har selv ansvar for at tage backup af deres data inden enheden bliver indleveret til reparation. ComputerHjælp vil altid prøve at tage en sikkerhedskopi af al data på kundens enhed hvis nødvendigt inden reparationen. Sikkerhedskopieringer foretaget af ComputerHjælp opbevares på ComputerHjælp’s sikre datadiske og vil automatisk blive slettet efter 30 dage. ComputerHjælp kan ikke stilles til ansvar for tab af data i forbindelse med en reparation.

Opbevaring af udstyr / Skrotning

Ved afvisning af tilbud på reparation af din enhed, vil din beslutning blive skrevet ind i vores sagssystem. Har du ikke afhentet din enhed senest 7 kalenderdage efter denne dato, vil vi sende en påmindelse at din enhed skal hentes. 14 dage efter afvisning af tilbud opbevarer vi din enhed imod betaling på 100 kr per uge i op til 3 måneder. Efterfølgende vil din enhed blive skrottet. ComputerHjælp vil prøve at kontakte dig inden vi skrotter din enhed, men kan ikke stilles til ansvar for din enhed efter den er blevet skrottet.

Hører vi ikke tilbage fra dig for et tilbud, gælder samme ovenstående regler.

Efter en service/reparation, gælder samme ovenstående regler.

Ved skrotning af enheder og udstyr, forbeholder ComputerHjælp sin ret til at genanvende komponenter og dele af din enhed. Genanvender vi harddiske vil disse blive slettet på en måde så dine data ikke kan genskabes.

Afbestilling af Udekørende service

Afbestilling af en udekørende service aftale skal ske senest hverdagen inden aftale. Ved afbestilling samme dag eller forgæves kørsel, påkræves et gebyr.

Afbestilling op til 2 timer før aftale Afbestillingsgebyr: Kr. 350,- inkl. moms
Forgæves kørsel Afbestillingsgebyr: Kr. 700,- + Transport

 

Betalingsbetingelser

Privatkunder skal altid betale det fulde beløb for service ved afhentning af den færdige enhed eller køb af produkt. Ved Fjernsupport og Udkørende service vil kunden modtage en faktura på mail som skal betales indenfor 7 kalenderdage.

Erhvervskunder skal altid betale det fulde beløb for service ved afhentning af den færdige enhed eller køb af produkt. Nogle erhvervskunder kan få kredit i op til 7 kalenderdage.

 

Betaling

I ComputerHjælp Butikken kan kunder betale via MobilePay, Betalingskort (Dankort, Visa/Dankort, Mastercard) eller med Kontanter

Ved faktura på mail kan kunder betale via MobilePay eller Bankoverførsel. Kunder er også velkommen til at komme forbi butikken og betale deres faktura med en af butikkens betalingsmetoder.

 

Mobilepay: 304177

 

Bankoplysninger: Bank: Nordea Regnr.: 2360 / Kontonr.: 6296315794

 

Fortrolighed

Alle ComputerHjælp medarbejdere er underlagt tavshedspligt for at sikre vores kunders tillid mens vi har deres enhed.

Ingen personlige oplysninger der registreres af Computer-Hjælp ApS vil på noget tidspunkt blive overdraget eller solgt til en tredjemand, med mindre andet er eksklusivt aftalt med kunden verbalt eller skriftligt. Alle informationer bliver opbevaret på sikker vis og er kun tilgængelige af ComputerHjælps betroede medarbejdere.