Om os

Computerhjælps Historie

ComputerHjælp blevet stiftet i 2013 på en lille adresse i Køge, siden har ComputerHjælp også haft base i “Den Hvide By” hvor vi serviceret hundredvis af kunder og voksede til et meget større niveau med 4-5 medarbejdere.

I Juni 2018 slog vi dørene op for vores første butik i Køge Centrum lige overfor Køge st. hvor ComputerHjælps professionelle IT-teknikere fortsat hjælper kunder i dag.

Under COVID-19 pandemien var ComputerHjælp kortvarigt lukket, her fik ComputerHjælp 2 nye fantastiske ejere som siden har kæmpet igennem ild og vand så vi fortsat kan hjælpe hundredvis af kunder med deres IT problemer.

ComputerHjælp, Vi hjælper til det virker, for dig!

Hvem er vi?

ComputerHjælp teamet består af ejerne Oliver Petersen og Joakim Faber, tilsammen har vi mere end 15 års erfaring med de fleste typer IT reparationer.

Vi udfører ekspertise i både Windows, Mac og mange andre former for IT.

Vores prioritet er at give dig som kunde en god og professionel oplevelse når du har brug for hjælp til elektronikken. Har du nogle tekniske spørgsmål, så forklarer vi det på en måde så det er til at forstå.

Joakim Faber

Joakim Faber

Medejer / IT-Tekniker

Oliver Petersen

Oliver Petersen

Medejer / IT-Tekniker

Hvor er vi?

Du finder ComputerHjælp, lige overfor Køge st. ud til Ivar Huitfeldtsvej,
ved siden af parkeringshuset. (Psst. Kig efter vores beachflag)

Adresse: Rådhusstræde 10E 4600 Køge

Parkering:

Der er gode parkeringspladser næsten helt til døren, du kan parkere inde i parkeringshuset og få 1 times gratis parkering, det kræver bare at du bruger Easy Park app’en eller indtaster din nummerplade ind på automaten. Du kan også parkere hos Fakta hvor der også er 1 times gratis parkering, her skal du bare stille skiven.

Computerhjælp lokalitet, Find ComputerHjælp